Η Eurohouse έχει αναπτύξει κορυφαία τεχνογνωσία στην κάθετη κατασκευή. Ως πρωτοπόρος στην κατασκευή κτιρίων σε όλη την Ελλάδα, η Eurohouse έχει χτίσει μια ξεχωριστή σχέση εμπιστοσύνης με πελάτες σε εθνικό και τοπικό επίπεδο βασιζόμενη στην φήμη των υπηρεσιών καθώς και το ανταγωνιστικό κόστος που παρέχει. Η επιτυχία της εταιρείας οφείλεται εν μέρει στη δέσμευση για ομαδική εργασία και στην πεποίθηση ότι για κάθε έργο, η εταιρεία πρέπει να ενεργεί ως επέκταση των επιθυμιών και ιδεών του πελάτη.

Με τη ικανή μας ομάδα, διαχειριζόμαστε ταυτόχρονα πολλά έργα. Στο πέρασμα των τελευταίων πέντε ετών, έχουμε αποκτήσει, διαχειριστεί και ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία περίπου 15-25 έργα ετησίως.

Με κορυφαία τεχνογνωσία, καινοτόμες ιδέες και εξειδίκευση στην ενεργειακή απόδοση των κτιρίων, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε τα σπίτια του μέλλοντος. Ο όμιλος Eurohouse.gr έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 1.000 αγοραστές, οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν να αγοράσουμε το σπίτι τους. Η έμφαση που δίνεται στις λεπτομέρειες κατασκευής, η διαχρονική αισθητική των κτιρίων, οι ασυνήθιστες αρχιτεκτονικές λύσεις, οι νέες ιδέες στην κατασκευή είναι στοιχεία που έχουν εκτιμηθεί από όλους τους αγοραστές μας. Πολλοί μας εμπιστεύτηκαν για δεύτερη φορά για το σπίτι του παιδιού τους και αγαπημένων τους.